ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε τον Δέδα: "Ήρθα να βοηθήσω τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη"

Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της ΑΕΚ
Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η Μόσχα είναι ο νέος προορισμός στην καριέρα του Στέφανου Δέδα, καθώς η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα προπονητή, ο οποίος τόνισε πως πηγαίνει να βοηθήσει τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέφανου Δέδα, ο οποίος θα είναι βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη. Μάλιστα, ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως πηγαίνει να βοηθήσει τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της θρυλικής ΤΣΣΚΑ. Είναι τεράστια τιμή και θα δώσω όλη την καρδιά και τις δυνάμεις μου, για να βοηθήσω τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και όλο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας", ανέφερε ο Στέφανος Δέδας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τον καλωσόρισε, λέγοντας: "Ο Στέφανος Δέδας έχει μεγάλη εμπειρία, τόσο ως πρώτος προπονητής, όσο και ως πρώτος βοηθός. Βρέθηκε στο τιμόνι της ΑΕΚ, της Χάποελ, αρκετών τουρκικών ομάδων, ενώ δούλεψε μαζί με τον Γιούρι Ζντοβτς στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας, ενώ δούλεψε και με τον Αντόν Γιουντίν στην Ρωσία.

Το σημαντικότερο είναι πως έχει κίνητρο να βοηθήσει την ομάδα, σε αυτή την μεταβατική περίοδο. Είμαι χαρούμενος που ένας τόσο έμπειρος προπονητής, με τόσο μεγάλα αποθέματα ενέργειας, θέλει να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και παράλληλα να κατανοήσει την υπάρχουσα κατάσταση. Τον περιμένουμε και ελπίζουμε να πιάσει δουλειά το γρηγορότερο δυνατό".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ