ABA LEAGUE

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια έβαλε στο στόχαστρο τον Ντέγιαν Ράντονιτς

EUROLEAGUE /  -  (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αποχώρηση του Γιούριτσα Γκόλεματς οδήγησε την Τσεντεβίτα Ολίμπια στην αγορά για προπονητή, με το όνομα του Ντέγιαν Ράντονιτς να καταγράφεται ως αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τη διοίκηση του συλλόγου.

Μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια, ο Γιούριτσα Γκόλεματς αποχώρησε από τον πάγκο της Τσεντεβίτα Ολίμπια, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Τρίτη 14 Μαρτίου. Ο σλοβενικός σύλλογος βγήκε στην αγορά για προπονητή, με το SportKlub να βάζει στο κάδρο το όνομα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο 53χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό πριν από μερικές εβδομάδες και -σύμφωνα με το δημοσίευμα- μόνο αρνητικός δεν είναι να επιστρέψει άμεσα στην προπονητική δράση, για λογαριασμό της Τσεντεβίτα Ολίμπια. Το μείζον για να επιτευχθεί συμφωνία δεν είναι όμως τι μπορεί να πετύχει φέτος η ομάδα, αλλά πόσο ψηλά θα βάλει τον πήχη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προς το παρόν, η Τσεντεβίτα Ολίμπια έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του EuroCup (διαδικαστικά τα τρία τελευταία παιχνίδια), ενώ παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη regular season της ABA League.

TAGS ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ