NBA

Η σύνδεση των Μαϊάμι Χιτ με τον άνθρωπο που έχασε 16 δις δολάρια από τη μια στιγμή στην άλλη

Η σύνδεση των Μαϊάμι Χιτ με τον άνθρωπο που έχασε 16 δις δολάρια από τη μια στιγμή στην άλλη
2022 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Η εταιρεία που αγόρασε για 19 χρόνια, αντί 135 εκατομμυρίων δολαρίων, το όνομα του γηπέδου των Χιτ χρεοκόπησε, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μαϊάμι να ψάχνει νέο συνεργάτη.

Η συνεργασία των Χιτ με την FTX, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, ήταν στενή τους τελευταίους μήνες. Ο οργανισμός του Μαϊάμι έδωσε το όνομα του γηπέδου του στη συγκεκριμένη εταιρεία, όμως η χρεοκοπία της οδήγησε στην άμεση απομάκρυνση του γιγαντιαίου logo από την οροφή της αρένας.

Οι Χιτ ανακοίνωσαν ότι διέκοψαν κάθε σχέση με την FTX και αναζητούν νέο όνομα για το γήπεδό τους, αυτό που επί σειρά πολλών ετών γνωρίζαμε ως American Airlines Arena. Όσο για την FTX; Είχε πληρώσει 135 εκατομμύρια δολάρια για να βάλει το όνομά της στην έδρα της ομάδας του Μαϊάμι από το 2021 έως το 2040, είχε επενδύσει τεράστια ποσά στον αθλητισμό, από την Formula 1 μέχρι το NCAA, όμως ο ιδρυτής της, ο Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ, έχασε 16 δισεκατομμύρια δολάρια από τη μια στιγμή στην άλλη και... εξαφανίστηκε καθώς το δημιούργημά του έπεσε στα βράχια.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του News247.gr για το συγκεκριμένο θέμα που έχει γίνει ένα από τα σημαντικότερα των τελευταίων ημερών στον παγκόσμιο αθλητισμό.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ