NBA

Η συγγνώμη του Τζα Μοράντ και το εξαψήφιο ποσό που θα χάνει για κάθε αγώνα της τιμωρίας του

Ο Τζα Μοράντ
Ο Τζα Μοράντ AP PHOTO/KAREN PULFER FOCHT

Κάτι περισσότερο από 300 χιλιάδες δολάρια θα χάνει ο Τζα Μοράντ για κάθε αγώνα της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από το NBA.

Η απόφαση του Άνταμ Σίλβερ να τιμωρήσει με 25 αγώνες τον Τζα Μοράντ, δεν προκάλεσε έκπληξη. Ίσα-ίσα που πολύς κόσμος περίμενε ακόμη πιο βαριά ποινή στον νεαρό γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του (επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις με όπλο) με επίσημη δήλωση που μοιράστηκε στον Τύπο.

"Είχα χρόνο για να καταλάβω τί δημιούργησα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το NBA, από τους Γκρίζλις, από τους συμπαίκτες μου, από την πόλη του Μέμφις, από τους ανθρώπους που με υποστήριξαν, τον Άνταμ Σίλβερ, τον Ζακ Κλέιμαν, τον Ρόμπερτ Πέρα. Συγγνώμη για τη ζημιά που προκάλεσα. Συγγνώμη από τα παιδιά που με βλέπουν ως πρότυπο. Υπόσχομαι ότι θα γίνω καλύτερος, το υπόσχομαι" έγραψε μεταξύ άλλων ο Μοράντ.

Ο νεαρός αστέρας θα χάνει 304.545 δολάρια για κάθε αγώνα της τιμωρίας του, ενώ συνολικά, για τα 25 παιχνίδια που θα μείνει σε ρόλο θεατή, θα χάσει 7.6 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ