TEAM USA

Η σπόντα του Τρέι Γιανγκ για την μη κλήση του στην Team USA με VIDEO του Αϊζάια Τόμας από το "Last Dance"

Ο Τρέι Γιανγκ με την  φανέλα των Χοκς
Ο Τρέι Γιανγκ με την φανέλα των Χοκς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Με την Team USA να βρίσκεται σε αναβρασμό ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Μπράντλι Μπιλ, ο Τρέι Γιανγκ πέταξε το "καρφί" του για την μη επιλογή του με ένα VIDEO του Αϊζάια Τόμας από το "Last Dance".

Είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι ο Τρέι Γιανγκ στεναχωρήθηκε για την μη κλήση του στην Team USA ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Και ακόμα και αν κάποιος δεν το ήξερε αυτό, σίγουρα το έμαθε μετά την τελευταία κίνηση του σταρ των Χοκς.

Με την Team USA να βρίσκεται σε αναβρασμό, αφού είδε τον Μπράντλι Μπιλ να αποκλείεται από την αποστολή λόγω του πρωτοκόλλου κορονοϊού και ψάχνει τον αντικαταστάτη του, ο Γιανγκ ανέβασε ένα post στον λογαριασμό του στο twitter όπου έχει ένα θλιμμένο πρόσωπο και την αμερικανική σημαία - σε μία ξεκάθαρη αναφορά στην Team USA - το οποίο συνόδευσε με ένα VIDEO του θρυλικού Αϊζάια Τόμας από το ντοκιμαντέρ "The Last Dance" για τους Μπουλς της σεζόν 1997/98.

Σε εκείνο το VIDEO λοιπόν, ο Τόμας αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν είχε επιλεγεί για την "Dream Team" που είχε παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 (στην θέση του κλήθηκε ο Τζον Στόκτον), κάτι που λίγο-πολύ όλοι ξέρουν ότι συνέβη λόγω της κόντρας του με τον Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας τότε: "Δεν ξέρω τι έγινε στην διαδικασία επιλογής, αλλά σίγουρα πληρούσα τα κριτήρια για να επιλεχθώ. Αλλά δεν επιλέχθηκα".

Με λίγα λόγια, ο Γιανγκ πιστεύει ότι όπως ο Τόμας το 1992, έτσι και αυτός τώρα, πληρούσε τα κριτήρια για να είναι στην ομάδα, αλλά δεν επιλέχθηκε.

Δείτε το σχετικό post του Γιανγκ:

TAGS TEAM USA ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ