ΑΕΚ

Η "σπόντα" του Κιθ Λάνγκφορντ για την ΑΕΚ: "Εχει πολλά να κάνει πριν υπογράψει παίκτες"

Ο Κιθ Λάνγκφορντ σε αγώνα της ΑΕΚ, στη διάρκεια της σεζόν 2020/21
Ο Κιθ Λάνγκφορντ σε αγώνα της ΑΕΚ, στη διάρκεια της σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Ποιες συζητήσεις και ποια παραμονή; Ο Κιθ Λάνγκφορντ εξήγησε ότι θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, όχι όμως στην ΑΕΚ η οποία έχει πολλά μέτωπα να κλείσει πριν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου (VIDEO).

Έτοιμος να παίξει μπάσκετ για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ - Προμηθέας, για τη σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε αν συζητήσει με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας του, όμως απάντησε με "σπόντα" προς τους κιτρινόμαυρους την ώρα που παραμένει εκτός δράσης εξαιτίας, όπως λέει η ομάδα, ενός τραυματισμού.

"Χρειάζομαι ακόμη αρκετές ημέρες για να προπονηθώ, οπότε δεν θα προλάβω τη συνέχεια. Θα χρησιμοποιήσω το καλοκαίρι για να είμαι ξανά υγιής. Όσο οι συμπαίκτες μου κερδίζουν, εγώ είμαι καλά. Θα συνεχίσω και του χρόνου, είμαι ακόμη καλός παίκτης, όμως το που θα συνεχίσω είναι θέμα του ατζέντη μου. Δεν έχω συζητήσει με την ΑΕΚ, η ομάδα έχει πολλά να κάνει πριν αρχίσει να μιλάει και να υπογράφει παίκτες" είπε ο Αμερικανός.

Σε τι αναφέρεται ο Λάνγκφορντ; Μεταξύ άλλων και στα 8 ban που έχει η ομάδα, οι παίκτες της οποίας είχαν απειλήσει πως δεν θα κατέβουν στη σειρά με τον Προμηθέα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού στην Α2.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ