NBA: Η σπόντα του Μπέβερλι για τον Γιάννη πριν το trade στους Μαϊάμι Χιτ

Ο Πατ Μπέβερλι σχολίασε με καυστικό τρόπο την υπόθεση της ανταλλαγής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ, θέτοντας ζήτημα για την παρουσία των αδελφών του, σε συζήτηση που έγινε πριν την ολοκλήρωση του μεγάλου trade.
Καυστική τοποθέτηση έκανε ο Πατ Μπέβερλι στο “Run It Back“, σχολιάζοντας την τότε συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία που τον έστειλε στους Μαϊάμι Χιτ.
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν υπήρξε συμπαίκτης του Greek Freak στους Μιλγουόκι Μπακς, στάθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στο οικογενειακό πλαίσιο γύρω από τον Έλληνα σούπερ σταρ.
“Ο Γιάννης έχει προσφέρει πολλά. Ήταν MVP, MVP των τελικών, αμυντικός της χρονιάς, έφερε ένα πρωτάθλημα σε μια ομάδα που δεν είχε κατακτήσει τίτλο εδώ και… αιώνες. Κάθε βραβείο που υπάρχει το έχει πάρει. Το ερώτημα είναι αν οι άλλες ομάδες θα είναι ΟΚ να πάρουν μαζί του και τον Θανάση. Αυτό ήταν το ερώτημα. Αυτό ήταν το πρόβλημα που είχαν και οι Μπακς και δεν μπορούσαν να τον ανταλλάξουν μέσα στη σεζόν. Και είχαν και τον τρίτο αδερφό στην ομάδα. Είναι δύσκολο!“, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η συγκεκριμένη συζήτηση, όπως διευκρινίζεται, πραγματοποιήθηκε πριν την ολοκλήρωση της ανταλλαγής του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς στους Μαϊάμι Χιτ, η οποία συνοδεύτηκε από ένα από τα μεγαλύτερα trade πακέτα των τελευταίων ετών στο NBA.