ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Η Σλοβενία σάρωσε την Ιαπωνία με κεφάτο Ντόντσιτς

Χαμογελαστός ο Λούκα Ντόντσιτς
Χαμογελαστός ο Λούκα Ντόντσιτς FIBA

Εντυπωσιακή ήταν η Σλοβενία σε φιλική αναμέτρηση εν όψει MundoBasket 2023, με την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς να επιβάλλεται με 103-68 της Ιαπωνίας και τον αστέρα των Ντάλας Μάβερικς να έχει κέφια και να σκοράρει 23 πόντους.

Σλοβενία και Ιαπωνία τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το MundoBasket 2023, με την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς να είναι σαρωτική και να επικρατεί με 103-68.

Ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς και της εθνικής Σλοβενίας βρέθηκε σε καλό βράδυ, σκοράροντας 23 πόντους και προσφέροντας μερικές όμορφες στιγμές στο παιχνίδι μέσω εμπνέυσεών του που κατέληξαν σε ασίστ.

Η Σλοβενία ήταν κυρίαρχη καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε προηγούμενη με 50-36 στο ημίχρονο και με το ματς να έχει κριθεί η διαφορά εκτοξεύτηκε.

Τελικό σκορ ήταν το 103-68, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, όπου η Σλοβενία βρίσκεται στο Group F μαζί με Πράσινο Ακρωτήρι, Γεωργία και Βενεζουέλα, ενώ η Ιαπωνία που είναι και διοργανώτρια, στο Group E μαζί με την Γερμανία, την Φινλανδία και την Αυστραλία.

Η κάλυψη των φιλικών αγώνων της εθνικής μας από το SPORT24 γίνεται με την υποστήριξη της Stoiximan

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΣΛΟΒΕΝΙΑ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ