ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ παρατάχθηκε χωρίς επτά κόντρα στη Μάλαγα, βασικό σέντερ έναν 18χρονο και τρεις έφηβους στον πάγκο

Ο Άνταμ Χάνγκα
Ο Άνταμ Χάνγκα AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Τσους Ματέο δεν πήρε τον παραμικρό ρίσκο στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τη Μάλαγα, τρεις ημέρες πριν από το Game 5 απέναντι στην Παρτίζαν που δίνει το εισιτήριο στο Final Four της EuroLeague.

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά επτά απουσίες μέτρησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάλαγα για την 31η αγωνιστική στη Liga Endesa.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί το καθοριστικό παιχνίδι της Τετάρτης (10/5) απέναντι στην Παρτίζαν, που θα κρίνει το μέλλον των μπλάνκος στην EuroLeague, ο Τσους Ματέο δεν ρίσκαρε να χάσει άλλον παίκτη μετά τον Γκάμπι Ντεκ και έφτιαξε μια δωδεκάδα με λύσεις ανάγκης.

Άφησε δηλαδή εκτός και τους Ταβάρες, Ρούντι, Ροντρίγκεθ, Χάνγκα, Χεζόνια, όπως και τον ακόμη λαβωμένο Πουαριέ (που είναι αμφίβολος). Γι' αυτό και στη αρχική πεντάδα βρέθηκαν τόσο ο Αμπάλδε, δίπλα σε Γουίλιαμς-Γκος και Κοζέρ, όσο και ο 18χρονος Ελί Εντιαγέ ως βασικός σέντερ, συμπληρώνοντας τη φροντ λάιν με τον Γιαμπουσέλε.

Ο Γάλλος φόργουορντ, κουβαλώντας την τιμωρία για τα γεγονότα στο Game 2 με την ομάδα του Βελιγραδίου, δεν είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη, αλλά στην Ισπανία παίζει κανονικά.

Την αποστολή της Ρεάλ συμπλήρωσαν οι Ράντολφ, Κορνελί, Γιουλ, Μούσα, ο 16χρονος Ισμαΐλα Ντιανέ, ο 17χρονος Ούγκο Γκονθάλεθ και ο συνομήλικός του Ρώσος Έγκορ Ντέμιν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ