ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τα χέρια με τον Έντι Ταβάρες για νέο τριετές συμβόλαιο

EUROLEAGUE 2022-2023 /  / FINAL-4 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Το μεγαλύτερο όνομα της free agency του προσεχούς καλοκαιριού δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ο Έντι Ταβάρες είπε το "ναι" στη Ρεάλ Μαδρίτης για νέο τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην Ισπανία.

Μία σημαντική είδηση ήρθε από την Ισπανία, καθώς σύμφωνα με tweet από την Ιβηρική, Ρεάλ Μαδρίτης και Έντι Ταβάρες ήρθαν σε συμφωνία για τριετή επέκταση συνεργασίας.

Η υπόθεση παραμονής του θηριώδους ψηλού στο WiZink Center είναι ένα θέμα που απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ κι ένα χρόνο, δεδομένου πως το υπάρχον συμβόλαιό του εκπνέει το φετινό καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν για μια νέα συμφωνία ήδη από το καλοκαίρι του 2023, σε μια προσπάθεια εκατέρωθεν να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα που υπήρχε και να... κοπεί ο αέρας σε επίδοξους μνηστήρες του 32χρονου σέντερ.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ραμόν Άλβαρες ντε Μον (άνθρωπος που έχει ισχυρές διασυνδέσεις με τα υψηλότερα διοικητικά κλιμάκια της Ρεάλ Μαδρίτης), οι δύο πλευρές φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους με ορίζοντα τριετίας.

Ο Ταβάρες αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2017 και έκτοτε δεν έχει αποχωριστεί στην ισπανική πρωτεύουσα, αποτελώντας βασικό πυλώνα στο παιχνίδι των Μαδριλένων.

Ενδεικτικά τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια στη EuroLeague, ξεκινώντας τα 31 ως βασικός, μετρώντας κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.5 τάπες κατά μέσο όρο.

Με τη φανέλα της Ρεάλ έχει κατακτήσει δύο τρόπαια της EuroLeague, τρία πρωταθλήματα ισπανίας και έξι Super Cup.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ