ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν ζορίστηκε πολύ από την FMP, αλλά δεν λύγισε

Η Παρτίζαν ζορίστηκε πολύ από την FMP, αλλά δεν λύγισε
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Η Παρτίζαν τα βρήκε σκούρα απέναντι στην FMP στην 24η αγωνιστική της ABA League, ωστόσο, δεν λύγισε από την πίεση των γηπεδούχων και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Παρτίζαν ζορίστηκε παραπάνω από όσο θα περίμενε κανείς στην έδρα της FMP, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το διπλό (91-97) και να παραμείνει στην κορυφή της ABA League με ρεκόρ 21-2.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκούρασε τον Ματίας Λεσόρ, ενόψει του αγώνα με την Μονακό (07/04, 22:00) για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, αφού η Παρτίζαν αποζητά μία ακόμα νίκη στα δύο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας για να μπει στα playoffs της διοργάνωσης. Κάπως έτσι σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος μέτρησε 19 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ο Ντάντε Έξουμ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από 14 πόντους προσέθεσαν οι Αλέκσα Αβράμοβιτς και Γιαμ Μάνταρ.

Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισε ο Αλέκσα Στεπάνοβιτς με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μπο Μπιτς, τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους (2/7 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και ισάριθμες τελικές πάσες.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-24, 43-49, 66-74, 91-97

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ