ABA LEAGUE

Η Παρτίζαν θα παίξει στη Χάλα Πιονίρ και όχι στην Σταρκ Αρένα στο ξεκίνημα των playoffs της ABA League

Οπαδοί της Παρτίζαν
Οπαδοί της Παρτίζαν ABA LEAGUE J.T.D - DRAGANA STJEPANOVIC

Στο γήπεδο που παίζει ο Ερυθρός Αστέρας, και όχι στην Σταρκ Αρένα, θα δώσει η Παρτίζαν τον πρώτο της αγώνα με την Στουντένσκι (15/05, 20:00) για τα playoffs της ABA League.

Η Παρτίζαν θα "ξεσπιτωθεί" και θα υποδεχτεί την Στουντένσκι στη Χάλα Πιονίρ και όχι στην Σταρκ Αρένα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των playoffs της ABA League (15/05, 20:00).

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναγκάζεται να φύγει από την έδρα της και να παίξει στο γήπεδο που αγωνίζεται ο Ερυθρός Αστέρας, αφού στη Σταρκ Αρένα βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 200 τόνοι εξοπλισμού για το Tomorrow Conference που διεξάγεται στο Βελιγράδι από τις 12 έως και τις 14 Μαΐου.

Το συνέδριο, το οποίο ήταν γνωστό ότι θα λάβει χώρα εκεί από το ξεκίνημα της σεζόν, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής (14/05), ωστόσο, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να αδειάσει το γήπεδο και να είναι διαθέσιμο προς χρήση στην Παρτίζαν, η οποία άργησε να μάθει το πρόγραμμα της για τα playoffs της Αδριατικής Λίγκας, επειδή η σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs της EuroLeague πήγε στα πέντε παιχνίδια.

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ