ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν έχει ήδη 17.000 αιτήσεις για εισιτήρια διαρκείας ενόψει της σεζόν 2023/24

Η Παρτίζαν έχει ήδη 17.000 αιτήσεις για εισιτήρια διαρκείας ενόψει της σεζόν 2023/24
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Η τρέλα του κόσμου της Παρτίζαν για ένα εισιτήριο δεν έχει προηγούμενο, με τον σύλλογο να ανακοινώνει ότι έχει ήδη 17.000 αιτήσεις για εισιτήριο διαρκείας ενόψει της σεζόν 2023/24.

Η Παρτίζαν είναι γνωστό ότι έχει από τους πιο φανατικούς οπαδούς στην Ευρώπη. Την περσινή σεζόν πουλήθηκαν 11.000 διαρκείας. Αυτό το ρεκόρ όμως φαίνεται ότι μάλλον θα σπάσει. Και μάλιστα εύκολα.

Ο σερβικός σύλλογος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα επίσημα την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2023/24. Έδωσε όμως το δικαίωμα στον κόσμο να εκδηλώσει ενδιαφέρον online. Και μέσα σε 24 ώρες υπάρχουν ήδη 17.000 αιτήσεις!

"Ακόμα και μετά από 6 χρόνια, παραμένω έκπληκτος από την αγάπη των φίλων της Παρτίζαν, που ανεβάζει τον πήχη στην Ευρώπη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Οστόγια Μιχάιλοβιτς περιγράφοντας την απίστευτη κατάσταση, σε ένα δείγμα της αγάπης του κόσμου για την ομάδα.

Για την ιστορία, η Παρτίζαν έχει ως έδρα την Σταρκ Αρίνα, που έχει χωρητικότητα 22.386 θέσεων. Κοινώς, ακόμα και στο σενάριο που ικανοποιηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, θα υπάρχουν ακόμα κάποια εισιτήρια, μόνο που θα κοντεύουν πράγματι να χαρακτηριστούν ως "μαγικά χαρτάκια", ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ