ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

"Η Ούνικς έλυσε το συμβόλαιο του Τζον Μπράουν"

Ο Τζον Μπράουν σε αγώνα της Ούνικς
Ο Τζον Μπράουν σε αγώνα της Ούνικς UNICS.RU

Σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα η Ούνικς και ο Τζον Μπράουν συμφώνησαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να αποχωρεί από τον ρωσικό σύλλογο.

Ο Τζον Μπράουν αποτελεί παρελθόν από την Ούνικς. Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το "basketnews.com", αναφέροντας ότι ο Αμερικανός συμφώνησε με την ρωσική ομάδα για την λύση του συμβολαίου του.

Ο Μπράουν το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει σε διετή επέκταση του συμβολαίου του με την Ούνικς μέχρι το 2023. Η κατάσταση ωστόσο στην Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει το παράδειγμα δεκάδων ξένων παικτών και να αποχωρήσει από την χώρα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είχε συμφωνήσει πριν από μερικές ημέρες με τους Περθ Γουάιλντκατς (ομάδα του NBL, του πρωταθλήματος της Ωκεανίας), με την λίγκα ωστόσο να χαρακτηρίζει την συμφωνία ως εκπρόθεσμη και να την ακυρώνει.

Στην φετινή, ρούκι, χρονιά του στην EuroLeague ο Μπράουν ήταν εντυπωσιακός, όντας ένας από τους καλύτερους - αν όχι ο καλύτερος - αμυντικός της διοργάνωσης. Στους 25 αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί είχε 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ