EUROLEAGUE

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη 4η στο Adidas Next Generation του Βελιγραδίου

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη 4η στο Adidas Next Generation του Βελιγραδίου
SPORT24 / HARRIS STAVROU

Στην τέταρτη θέση του ANGT της EuroLeague στο Βελιγράδι τερμάτισε η Next Gen Belgrade του Βασίλη Σπανούλη, καθώς ηττήθηκε με 61-57 από την Τόφας το μεσημέρι της Κυριακής (27/2).

Με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες έκλεισε την παρουσία της στο Adidas Next Generation Tournament του Βελιγραδίου η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Η Next Gen Belgrade τερμάτισε στην 4η θέση σε σύνολο οκτώ ομάδων, καθώς ηττήθηκε στον μικρό τελικό από την Τόφας (61-57), χάνοντας στις λεπτομέρειες, εξαιτίας δύο άστοχων σουτ και 3/4 βολών των Τούρκων στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Σπανούλη ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Μέγκα, νίκησε στη συνέχεια την υπεραθλητική Βιλερμπάν και την Λιετκαμπέλις μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, όμως σε τριπλή ισοβαθμία με τους Σέρβους και με την ASVEL ήταν δεύτερη, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό του τουρνουά. Εκεί θα αναμετρηθούν ο εντυπωσιακός Ερυθρός Αστέρας με την Βιλερμπάν των Ουϊνσού - Ρισασέ.

Το SPORT24 βρίσκεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με το #ImpossibleIsNothing mindset, δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να λάμψουν μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ