ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Η Νήαρ, το Παγκράτι και η… ανταλλαγή βόμβα!

Η Νήαρ, το Παγκράτι και η… ανταλλαγή βόμβα!
INTIME SPORTS

Το Παγκράτι θέλει τον Νίκο Μίχαλο, η Νήαρ Ήστ τον Φίλιππο Μοσχοβίτη και οι οπαδοί των δύο ομάδων, περιμένουν την εξέλιξη του μεταγραφικού σήριαλ που μόλις ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Α2.

Και ενώ το μεταγραφικό παζάρι της Α2 βρισκόταν σε λήθαργο από την αρχή του καλοκαιριού (αφού οι περισσότερες ομάδες είτε είναι χρεωμένες, είτε ακολουθούν συντηρητική πολιτική στις κινήσεις τους), στην Καισαριανή και το Παγκράτι έχουν αρχίσει τα… όργανα. Αιτία;

Η φημολογούμενη και πλέον αρκετά πιθανή αλλαγή στρατοπέδου των δύο γκαρντ των ομάδων, του Νίκου Μίχαλου και του Φίλιππου Μοσχοβίτη. Μάλιστα, στην περίπτωση του πρώτου τα πράγματα είναι ακόμη πιο ιντριγκαδόρικα, αφού πρόκειται για τον αρχηγό της Νήαρ Ήστ και επί μια τετραετία βασικό της παίκτη, ο οποίος έχει δεχθεί από κρούση από την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα.

Αντίστοιχα, η Νήαρ Ήστ θέλει τον Μοσχοβίτη για αντικαταστάτη του Μίχαλου. Στην Καισαριανή πάντως οι οπαδοί της ομάδας είναι διατεθειμένοι να αντιδράσουν. Ήδη, στο Facebook διαμαρτύρονται έντονα για την ενδεχόμενη αυτή αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας και γράφουν ξεκάθαρα ότι επιθυμούν την παραμονή του Μίχαλου στη Νήαρ. Από την πλευρά πάντως της ομάδας, δεν διαφαίνεται τέτοια πρόθεση, αφού από την αρχή του καλοκαιριού δεν έχει προσεγγίσει τον μέχρι τώρα αρχηγό της για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αντίθετα, όπως είπαμε το Παγκράτι τον έχει πλησιάσει, καθώς θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και να… ρεφάρει την ατελέσφορη προσπάθεια για άνοδο στην Α1, ενώ στην Καισαριανή βλέπουν με πολύ καλό μάτι τον Μοσχοβίτη, του οποίου λέγεται πως έχουν ήδη κάνει πρόταση. Το σήριαλ θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και μένει να δούμε, αν θα γίνει η συγκεκριμένη «ανταλλαγή» ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία θα αλλάξει κατά ένα σημαντικό ποσοστό το χάρτη της Α2.

TAGS ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ