WNBA

Η Μπρίτνι Γκράινερ θα γράψει βιβλίο για όσα πέρασε φυλακισμένη στη Ρωσία

Η Μπρίτνι Γκράινερ θα γράψει βιβλίο για όσα πέρασε φυλακισμένη στη Ρωσία
EVGENIA NOVOZHENINA/POOL PHOTO VIA AP, FILE

Λεπτομέρειες για όλα όσα βίωσε τους σχεδόν δέκα μήνες που βρέθηκε φυλακισμένη στη Ρωσία θα μοιραστεί η Μπρίτνι Γκράινερ.

Τα απομνημονεύματά της, με λεπτομέρειες για όλα όσα βίωσε τους μήνες που πέρασε φυλακισμένη στη Ρωσία, θα εκδώσει η Μπρίτνι Γκράινερ, με το βιβλίο να αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου έναν χρόνο από τώρα, την άνοιξη του 2024.

"Εκείνη η μέρα (σσ. τον Φεβρουάριο του 2022) ήταν η αρχή μιας ακατάληπτης περιόδου στη ζωή μου που μόνο τώρα είμαι έτοιμη να μοιραστώ. Ο κύριος λόγος που επέστρεψα στη Ρωσία για δουλειά εκείνη την ημέρα ήταν επειδή ήθελα να κάνω περήφανη τη γυναίκα, την οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου. Μετά από απίστευτα απαιτητικούς 10 μήνες κράτησης, είμαι ευγνώμων που διασώθηκα και είμαι σπίτι. Οι αναγνώστες θα διαβάσουν την ιστορία μου και θα καταλάβουν γιατί είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη (που δέχτηκα) από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο", ανέφερε η 32χρονη αθλήτρια των Φοίνιξ Μέρκιουρι.

Να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι η δεύτερη συγγραφική προσπάθεια της Γκράινερ, αφού το 2014 είχε εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο "In My Skin: My Life On and Off the Basketball Court".

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ