WNBA

Η Μπρίτνι Γκράινερ θα επιστρέψει στο WNBA φέτος

Η Μπρίτνι Γκράινερ θα επιστρέψει στο WNBA φέτος

Την απόφασή της να συνεχίσει κανονικά την καριέρα της στο WNBA με τις Φοίνιξ Μέρκιουρι από τη φετινή κιόλας σεζόν ανακοίνωσε η Μπρίτνι Γκράινερ, η οποία προσπαθεί να αφήσει πίσω της την τεράστια περιπέτεια που πέρασε επί 10 μήνες στη Ρωσία.

Η Μπρίντι Γκράινερ τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στις ΗΠΑ και ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να αγωνιστεί με τις Φοίνιξ Μέρκουρι μόλις εκκινήσει η σεζόν στο WNBA, θέλοντας να αφήσει πίσω της την τεράστια περιπέτεια που πέρασε επί 10 μήνες στη Ρωσία.

"Αισθάνομαι υπέροχα που επέστρεψα σπίτι. Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν μια μάχη σε κάθε επίπεδο. Έπρεπε να σκάψω πολύ βαθιά για να κρατήσω την πίστη μου και ήταν η αγάπη σας που με κράτησε. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Επίσης θέλω να καταστήσω κάτι σαφές. Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ με τις Φοίνιξ Μέρκουρι τη φετινή σεζόν. Ανυπομονώ να ευχαριστήσω από κοντά όσους πάλεψαν, έγραψαν ή έκαναν κάποια ανάρτηση για εμένα", ανέφερε μεταξύ άλλων η Γκράινερ μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ