BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Μπούργος έφυγε από τη Ρωσία χωρίς τον Μάξιμ Σάλας

Η Μπούργος έφυγε από τη Ρωσία χωρίς τον Μάξιμ Σάλας

Στη βάση της επιστρέφει η Μπούργος, χωρίς τον Μάξιμ Σάλας καθώς στον έλεγχο διαβατηρίων διαπιστώθηκε ένα ζήτημα που τον κράτησε μέχρι νεωτέρας στο Νόβγκοροντ.

Η είσοδος της Τενερίφης στη Ρωσία, ήταν περιπετειώδης, με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να αντιμετωπίζει προβλήματα και να φτάνει με καθυστέρηση στο Νόβγκοροντ για το Final Eight του Basketball Champions League. Εξίσου περιπετειώδης ήταν και η αποχώρηση της Μπούργος, η οποία αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ισπανία χωρίς τον Μάξιμ Σάλας!

Ο Λευκορώσος ύψους 2μ.06 ψηλός δεν έχει εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία, με αποτέλεσμα στον έλεγχο των διαβατηρίων να υπάρξει ενημέρωση στους ανθρώπους του αεροδρομίου που δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί στην πτήση με την υπόλοιπη αποστολή.

"Κάναμε ό,τι μπορούσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως ο Μάξιμ Σάλας δεν κατάφερε να γυρίσει μαζί μας στο Μπούργος. Γύρισε στο ξενοδοχείο στο οποίο περάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα μας, περιμένοντας να λυθεί το πρόβλημα για να επιστρέψει" ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που κατέκτησε για δεύτερη φορά το Basketball Champions League.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ