LIGA ENDESA

Η Μπασκόνια επιβίωσε και συνεχίζει να ελπίζει σε είσοδο στα playoffs

Η Μπασκόνια επιβίωσε και συνεχίζει να ελπίζει σε είσοδο στα playoffs
PRINTSCREEN

Συνδυασμό αποτελεσμάτων χρειάζεται η Μπασκόνια στην τελευταία αγωνιστική της Liga Endesa για να μπει στην οκτάδα και στα playoffs. Πενταδάτος ο Ρογκαβόπουλος, αποχώρησε τραυματίας ο Χάουαρντ.

Η πίεση που έχει η Μπασκόνια είναι αφόρητη, ωστόσο στην 33η αγωνιστική της Liga Endesa οι Βάσκοι πήραν την νίκη με 94-79 απέναντι στη Μούρθια και συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα χωρέσουν στην οκτάδα και στα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξέρει ότι θα χρειαστεί εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και ήττα της Μανρέσα στην Τενερίφη, διαφορετικά η ομάδα του θα βγει σε πρόωρες καλοκαιρινές διακοπές και θα ξεκινήσει νωρίς το χτίσιμο της επόμενης περιόδου.

Προς το παρόν, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν πενταδάτος (12 πόντοι, 4/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/3 βολές, 5 ριμπάουντ σε 27 λεπτά), ο Βάνια Μαρίνκοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ (29 πόντοι, 5/8 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 4/5 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και οι Κοστέλο (12 πόντοι), Τσιόζα (15 πόντοι, 7 ασίστ), Ραϊέστε (12 πόντοι) κάλυψαν και με το παραπάνω την απουσία του Τσίμα Μονέκε και την αποχώρηση του Μάρκους Χάουαρντ που αγωνίστηκε μόλις 55 δευτερόλεπτα.

TAGS LIGA ENDESA ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ