ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται τον Σφαιρόπουλο για αντί-Γιασικεβίτσιους όπως αποκάλυψε το "Piratas del Basket"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έβαλε στην συζήτηση για την Μπαρτσελόνα η ισπανική ιστοσελίδα "Piratas del Basket", αποκαλύπτοντας ότι ο καταλανικός σύλλογος θα διαλέξει ανάμεσα στον Έλληνα τεχνικό και την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδειξε διάθεση παραμονής στην Μπαρτσελόνα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μείωση αποδοχών ύψους 90%, κάτι που άλλαξε τα δεδομένα στην περίπτωσή του. Όπως αποκάλυψε ωστόσο η ισπανική ιστοσελίδα "Piratas del Basket", οι Καταλανοί δεν είναι ακόμα σίγουροι ότι θέλουν να συνεχίσουν με τον Λιθουανό τεχνικό, αλλά έχουν στην λίστα τους τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός, που βρίσκεται και στην λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της Αναντολού Εφές, ενδιαφέρει τους Καταλανούς, με τις δύο πλευρές μάλιστα να έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές, δείγμα ότι οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται πράγματι ανάμεσα σε αυτόν και την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα παρθεί η απόφαση για τον προπονητή της ομάδας, αφού η Μπαρτσελόνα έχει ακόμα υποχρεώσεις στα ισπανικά playoffs. Όπως φαίνεται όμως, αν οι επαφές με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο προχωρήσουν, τότε σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ