ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να μεταφερθεί στο "Παλαού Σαντ Τζόρντι" για κάποια παιχνίδια

Ο Σατοράνσκι με τον Λαπροβίτολα
Ο Σατοράνσκι με τον Λαπροβίτολα ©FCBBASKET

Η αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων έχει βάλει σε σκέψεις την Μπαρτσελόνα, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι σκέφτεται την μετακόμιση από το "Παλαού Μπλαουγκράνα" στο "Παλαού Σαντ Τζόρντι" για κάποια παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα για κάποια παιχνίδια στην EuroLeague. Αυτό αναφέρει σειρά δημοσιευμάτων, που αποκάλυψε ότι οι Καταλανοί ρώτησαν τα μέλη της ομάδας σχετικά με το πώς βλέπουν αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα - σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα - οι "μπλαουγκράνα" έστειλαν ερωτηματολόγιο στα μέλη τους και μία από τις ερωτήσεις ήταν αν θα ήταν διατεθειμένοι να μετακομίσουν για κάποια παιχνίδια στο "Παλαού Σαντ Τζόρντι" με τις τιμές να μένουν στα ίδια ύψη. Υπενθυμίζεται ότι η έδρα της Μπαρτσελόνα είναι το "Παλαού Μπλαουγκράνα".

Γιατί όμως ξαφνικά η Μπαρτσελόνα σκέφτεται κάτι τέτοιο; Για λόγους χωρητικότητας, αφού η έλευση του Ρίκι Ρούμπιο έχει αυξήσει την ζήτηση των εισιτηρίων. Το χωρητικότητας 7.585 θέσεων "Παλαού Μπλαουγκράνα" φαίνεται λοιπόν να μην καλύπτει την ζήτηση, εξού και η σκέψη για μετακόμιση στο 17.960 θέσεων "Παλαού Σαντ Τζόρντι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ