ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πάει για διπλό χτύπημα με τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Η Μπαρτσελόνα πάει για διπλό χτύπημα με τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ, σύμφωνα με τους Ισπανούς
FIBA

Για προφορική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ και πρόταση στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κάνει λόγο το Home of Glory.

Την κούρσα για την απόκτηση του Γουίλι Ερνανγκόμεθ φαίνεται πως κερδίζει η Μπαρτσελόνα, αφού σύμφωνα με το ισπανικό μέσο Home of Glory οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά. Μάλιστα, το ίδιο μέσο αναφέρει πως οι Μπλαουγκράνα έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας και στον αδερφό του, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, περιμένοντας την απάντησή του εντός των ημερών.

Ο Ισπανός σέντερ, που έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς και κατέθεσε τα χαρτιά του στην ACB προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στη Liga Endesa τη σεζόν 2023/24, θα πρέπει βέβαια να περιμένει να δει ποιο θα είναι το μέλλον του, αφού σύμφωνα με όσα ισχύουν με βάση το tanteo η Ρεάλ έχει δικαίωμα να ματσάρει την προσφορά της Μπάρτσα και να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης, αφού εκείνη διαθέτει τα δικαιώματά του στην Ισπανία.

Αυτό που προκαλεί πάντως αίσθηση είναι η πρόθεση της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει δύο παίκτες με αρκετά υψηλό κασέ, την ώρα που αποφάσισε να διακόψει δύο χρόνια νωρίτερα το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς για να αποφορτιστεί από ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο και ενώ δεν τα έχει βρει ακόμα με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ για την αποζημίωσή του (σσ. εκείνος ζητάει όλο το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ για να αποχωρήσει).

Να σημειώσουμε δε πως σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Τζόρντι Βάγε Σίμο, η Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Λουκ Σίκμα, ο οποίος επίσης έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να γυρίσει στην Ισπανία. Τα δικά του δικαιώματα ανήκουν στη Βαλένθια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ