ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ζητά αφαίρεση των τίτλων της Ρεάλ Μαδρίτης το 2014/15 λόγω πλαστού διαβατηρίου του Σλότερ

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ζητά αφαίρεση των τίτλων της Ρεάλ Μαδρίτης το 2014/15 λόγω πλαστού διαβατηρίου του Σλότερ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Σλότερ κατηγορείται για χρήση πλαστού διαβατηρίου προκειμένου να αγωνιστεί ως κοινοτικός τη σεζόν 2014/15 με τη φανέλα της Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα ζητά την αφαίρεση των τίτλων των Μαδριλένων, σε περίπτωση που κριθεί ότι υπάρχει συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην υπόθεση.

Πλαστό διαβατήριο κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε ο Μάρκους Σλότερ προκειμένου να αγωνιστεί ως κοινοτικός με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2014/15 στο πλαίσιο της συμφωνίας Κοτονού, που επιτρέπει σε μη ευρωπαίους αθλητές να μην καταλαμβάνουν θέση ξένου στα ρόστερ των ομάδων τους.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Betsson έλαβε διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας το 2015, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του ισπανικού κυπέλλου. Τόσο ο Σλότερ, όσο και ο Πάνκο παραδέχθηκαν ότι πλήρωσαν 35.000 ευρώ ο καθένας στον Ρίτσαρντ Νγκέμα, έναν ακόμα πρώην παίκτη των Μαδριλένων, ο οποίος έκανε τις επαφές με την κυβέρνηση της Ισημερινής Γουινέας.

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης ζήτησε 16 μήνες φυλάκιση για πλαστογράφηση εγγράφων, με την Ρέαλ Μαδρίτης να μην αναφέρεται ως κατηγορούμενη για το ατόπημα του - τότε - αθλητή της.

“Θα ζητήσουμε να αφαιρεθούν οι τίτλοι της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2014/15”, δήλωσε η πλευρά της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που κριθεί ένοχη η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ