ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τεράστιες περικοπές και λιτότητα μετά από ζημιά 48 εκατομμυρίων ευρώ

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τεράστιες περικοπές και λιτότητα μετά από ζημιά 48 εκατομμυρίων ευρώ
EUROKINISSI

Σημαντική μείωση θα έχει το μπάτζετ του τμήματος μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, με τον σύλλογο να είναι έτοιμο να εφαρμόσει σχέδιο λιτότητας για την επόμενη τριετία.

Με ζημιά που ξεπερνάει τα 48 εκατομμύρια ευρώ θα κλείσει το 2022 η Μπαρτσελόνα, με το RAC1 να αποκαλύπτει το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) ότι ο σύλλογος ετοιμάζεται για τεράστιες περικοπές ώστε να συμμαζέψει την κατάσταση σε όλα τα τμήματά του.

"Η Μπαρτσελόνα θέλει να κόψει 15 εκατομμύρια ευρώ από τα τμήματά της στην επόμενη τριετία. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου αναγκάζει την εφαρμογή σχεδίου λιτότητας για την περικοπή μισθών στο μπάσκετ, στο χάντμπολ, στο φούτσαλ, στο χόκεϊ, με το τμήμα μπάσκετ να είναι αυτό που θα επηρεαστεί περισσότερο καθώς το μπάτζετ του φτάνει τα 36 εκατομμύρια ευρώ. Ο σύλλογος προετοιμάζεται να μειώσει το μπάτζετ σε ένα ποσοστό 15-20%" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

"Αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις για επεκτάσεις συμβολαίων και για προσθήκες έχουν παγώσει, με τον κίνδυνο άλλες ομάδες να αρπάξουν την ευκαιρία και να καταθέσουν προτάσεις σε αθλητές που έχουν κουραστεί από την αναμονή, να είναι υπαρκτός" προσθέτει στο κείμενό της η Λάια Κολ, η οποία εξηγεί ότι η αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ και η πολύ πιθανή αποχώρηση και του Σέρχιο Μπουσκέτς, θα βοηθήσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα να μειώσει τον προϋπολογισμό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ