ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον "δανεισμό" του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό

Portland Trail Blazers forward Mario Hezonja (44) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 4, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Portland Trail Blazers forward Mario Hezonja (44) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 4, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Στη Μπαρτσελόνα θα γυρίσουν τα δικαιώματα του Μάριο Χεζόνια μετά από τις 30 Ιουνίου 2021, όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί το βράδυ της Δευτέρας (22/2).

Με τις ευλογίες της Μπαρτσελόνα έρχεται στην Ελλάδα ο Μάριο Χεζόνια, ώστε να ολοκληρώσει με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2020/21.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τον "δανεισμό" του Κροάτη φόργουορντ, λέγοντας πως: "Ο Χεζόνια θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021. Η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη, συμφώνησε με την ελληνική ομάδα για να παίξει εκεί ο αθλητής στους τελευταίους μήνες της χρονιάς. Όταν η περίοδος 2020/21 ολοκληρωθεί, τότε θα συνεχίσουμε να έχουμε τα δικαιώματα του Χεζόνια στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ