ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν θα παλέψει για το πρωτάθλημα Γερμανίας χωρίς Λούτσιτς και Χάντερ

Η Μπάγερν θα παλέψει για το πρωτάθλημα Γερμανίας χωρίς Λούτσιτς και Χάντερ
©FCBAYERNBASKETBALL

Πρόωρο τέλος στη σεζόν, τόσο για τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, όσο και για τον Οθέλο Χάντερ, με την Μπάγερν να μπαίνει στα playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος έχοντας σημαντικές απουσίες να καλύψει.

Δύο πολύ σημαντικές απώλειες θα έχει η Μπάγερν Μονάχου, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος Γερμανίας, αφού τόσο ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς, όσο και ο Οθέλο Χάντερ είδαν τη σεζόν τους να ολοκληρώνεται πρόωρα.

Ο 33χρονος Σέρβος ταλαιπωρείται εδώ και τρεις εβδομάδες με τραυματισμό στο γόνατο και θα χρειαστεί τελικά να μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά που έπαθε στο ματς με την Μπάμπεργκ.

Παράλληλα, ούτε ο 36χρονος σέντερ αναμένεται να μπορέσει να πατήσει ξανά στο παρκέ φέτος. Ο Χάντερ βρίσκεται στα πιτς από τις αρχές Μαρτίου και ο λόγος που τον κρατάει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν είναι μία κήλη δίσκου.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα αντιμετωπίσει την Όλντενμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική της regular season, ενώ φαίνεται πως έχει κλειδώσει την 3η θέση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της για τον πρώτο γύρο των playoffs.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ