EUROLEAGUE

Η Μπάγερν φοβάται ότι θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τη μισή front-line εκτός

Η Μπάγερν φοβάται ότι θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τη μισή front-line εκτός
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή των Νίκλας Βίμπεργκ, Άιζακ Μπόνγκα, Ντέβιν Μπούκερ, Σερτζ Ιμπάκα στο ματς της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό.

Τρία πολύ σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Μπάγερν, μία ημέρα μετά από την νίκη επί της Μπασκόνια (112-109 στην παράταση) και μία ημέρα πριν από το συναπάντημά της με τον Ολυμπιακό (1/2 στις 21:30) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Άιζακ Μπόνγκα (6.8 πόντοι, 4.6 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 8.6 PIR ανά 20:42), ο Ντέβιν Μπούκερ (8.7 πόντοι, 5.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 9.9 PIR ανά 26:22) κι ο Σερτζ Ιμπάκα (12.7 πόντοι, 6.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 1.4 μπλοκ, 15.4 PIR ανά 25:03) χαρακτηρίζονται αμφίβολοι από τους Βαυαρούς, που εξήγησαν με ενημέρωσή τους ότι θα αποφασίσουν αν θα τους χρησιμοποιήσουν μετά από το shootaround που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης.

Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε ότι ο Ιμπάκα έκλεισε το ματς με τη Μπασκόνια με ενοχλήσεις, ενώ στα προβλήματα που αντιμετωπίζει προστίθεται και αυτό του πάουερ φόργουορντ Νίκλας Βίμπεργκ ο οποίος αντιμετωπίζει ένα διάστρεμμα. Κανονικά διαθέσιμοι θα είναι οι Ελίας Χάρις - Ντάνκο Μπράνκοβιτς, που πάντως έχουν συμπληρωματικό ρόλο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ