ΜΟΝΑΚΟ

Η Μονακό έκλεισε τον παίκτη - αποκάλυψη της Γαλλίας στο EuroBasket

Η Μονακό έκλεισε τον παίκτη - αποκάλυψη της Γαλλίας στο EuroBasket
FIBA

Η Μονακό προετοιμάζεται για το 2023/24 ήδη από τα μισά της φετινής σεζόν, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον Τέρι Τάρπεϊ, τον παίκτη - αποκάλυψη της Γαλλίας στο EuroBasket 2022.

Η Μονακό έχει βάλει πλώρη για το Final Four του Κάουνας, τούτο όμως δεν σημαίνει πως παραμένει αδιάφορη σε ό,τι αφορά στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το κάθε άλλο, κινείται αρκετά στην αγορά, ιδίως για γηγενείς παίκτες προκειμένου να ενισχύσει τον γαλλικό κορμό της -είναι ίσως η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Μετά τον Μαμ Τζαϊτέ (της Βίρτους Μπολόνια) που έχει καταγραφεί ως μεταγραφικός στόχος, στη Γαλλία αποκαλύπτουν πως η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του Τέρι Τάρπεϊ για το 2023/24. Ο φόργουορντ της Λε Μαν ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό μέχρι πριν από μερικούς μήνες, έως ότου δηλαδή εξελιχθεί σε κομμάτι μείζονος σημασίας για τον Βενσάν Κολέ στον δρόμο για τον τελικό του EuroBasket 2022.

Κι αν οι αριθμοί του (5.4 πόντοι, 4.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ) δεν θαμπώνουν, οι (πολλές) δουλειές που έκανε στο παρκέ, αρκούν για να δικαιολογήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.

Μπορεί να μην έχει το επιθετικό ταλέντο των υπολοίπων παικτών της Μονακό (από το υπάρχον ρόστερ), αλλά δεδομένα έχει την αμυντική ικανότητα που μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των κόκκινων.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ