EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Μαριέλλα Φασούλα θέλει να κάνει Πάσχα με την ευρωπαϊκή κούπα

Η Μαριέλλα Φασούλα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Αβενίδα
Η Μαριέλλα Φασούλα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Αβενίδα FIBA

Με την Μαριέλλα Φασούλα ως πρώτη σκόρερ της (12.1π) η Αβενίδα συνεχίζει στην EuroLeague Γυναικών και θα παλέψει για την πρόκρισή της στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε πρόωρα το ταξίδι του στην EuroLeague Γυναικών, το ίδιο και η πολωνική Πολκοβίτσε της Σπανού. Αντίθετα η ισπανική Αβενίδα, με την Μαριέλλα Φασούλα στη σύνθεσή της, βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει για τρίτη σερί σεζόν την παρουσία της στο Final Four.

Νικώντας 74-63 τη Ζιρόνα η ομάδα από τη Σαλαμάνκα τερμάτισε την τρίτη θέση του Β' ομίλου με ρεκόρ 9-5 και στην προημιτελική φάση, που κρίνεται στις δύο νίκες, θα αντιμετωπίσει με ντεσαβαντάζ έδρας την USK Πράγας από την Τσεχία.

Σε αυτήν την προσπάθεια η Ελληνίδα σέντερ θα 'ναι από τα βασικά ατού. Η Φασούλα, παίζοντας 22.6 λεπτά ανά ματς στην EuroLeague, ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων ως η πρώτη σκόρερ της ομάδας της (12.1 πόντοι με το σπουδαίο 64% στα δίποντα) και δεύτερη ριμπάουντερ (4.6), αποτελώντας μια αδιαμφισβήτητη σταθερά στις δύο πλευρές του παρκέ με 13.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι αγώνες με την USK θα διεξαχθούν από τις 14 ως τις 22 Μαρτίου και το Final Four, όπου η Αβενίδα θα κληθεί να παίξει με μια εκ των Μερσίν ή Μπουρζ, έχει οριστεί για το τριήμερο 14-16 Απριλίου. Άρα η Φασούλα, αν η μαζί με τις συμπαίκτριές της φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, θα κάνει Πάσχα στην πόλη διεξαγωγής της τελικής φάσης.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ