EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Marca κλείδωσε το θέμα Λάσο στην Μπάγερν

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο INTIME SPORTS

Σε γάμο και μάλιστα τριετούς διάρκειας φαίνεται πως καταλήγει το έντονο φλερτ ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Πάμπλο Λάσο.

Προπονητής της Μπάγερν Μονάχου για τα τρία επόμενα χρόνια φαίνεται πως θα είναι ο Πάμπλο Λάσο, αφού όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Marca, μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal των δύο πλευρών.

Ο Καταλανός τεχνικός, που εκδιώχθηκε από τη Ρεάλ, μετά από 11 χρόνια παρουσίας στη Μαδρίτη, με πρόσχημα το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του, έμεινε όλη τη σεζόν 2022-23 εκτός πάγκων, σχεδιάζοντας το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Λάσο είχε δεχτεί πρόταση από την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως μπήκε σε συζητήσεις τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Αναντολού Εφές, όταν αυτή έμαθε ότι ο Εργκίν Αταμάν θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, τελικά επέλεξε το πλάνο των Βαυαρών, που χτίζουν το καινούργιο τους γήπεδο και θέλουν να γίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ