EUROLEAGUE

Η MARCA εξηγεί γιατί ο Μάριο Χεζόνια θα αποχαιρετήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Την πρόταση του Παναθηναϊκού AKTOR στον Μάριο Χεζόνια αποκαλύπτει η MARCA, που εξηγεί ότι ο Κροάτης ψάχνει και περισσότερα χρήματα, αλλά και σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που έχει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με το ένα πόδι εκτός Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Μάριο Χεζόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MARCA που εξηγεί ότι ο Κροάτης σούπερσταρ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες.

"Στην ομάδα έχουν αρχίσει να αποδέχονται αυτό που μοιάζει αναπόφευκτο, αυτό που αισθάνονται εδώ και αρκετό καιρό: Την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν. Η επέκτασή του δεν κολλάει μόνο στο οικονομικό, στο οποίο υπάρχει απόσταση. Το σημαντικότερο όλων είναι το ερωτηματικό στο πόσο σημαντικός είναι" αναφέρει το ρεπορτάζ του ισπανικού μέσου, το οποίο υπογράφει ο Νάτσο Ντουκέ.

"Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει δεν τον πληρώνει ως έναν από τους κορυφαίους της Ευρώπης, τώρα όμως θέλει να πάρει ανάλογα χρήματα κι ο οργανισμός δεν μπορεί να τον ικανοποιήσει. Άλλες ομάδες της Ευρώπης μπορούν να το κάνουν, όπως ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται στην καρδιά του. Οι πράσινοι θεωρούν τον Κροάτη σημαντικό μέρος του πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης έχει ήδη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με αποδοχές δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Δεν μπορεί να ισοφαρίσει αυτό το ποσό η Ρεάλ, τις προτάσεις της οποίας έχει ήδη απορρίψει δύο φορές" συνεχίζει η MARCA.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ισπανικό μέσο εξηγεί ότι η σχέση ομάδας - αθλητή έχει μπει στον πάγκο και αναφέρει πως "ο Χεζόνια πιστεύει ότι αξίζει σημαντικότερο ρόλο, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν υπάρχουν τραυματισμοί, όπως αυτός του Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Πέρυσι έκλεισε τη χρονιά δυσαρεστημένος, αν και η Ρεάλ κατέκτησε τη EuroLeague. Στον τελικό του ισπανού Κυπέλλου έβαλε 12 πόντους στη δεύτερη περίοδο και τελικά έπαιξε ξανά στα τελευταία 3:23, με αποτέλεσμα η υπομονή του να ξεπεράσει τα όρια. Και εκτός όλων, είναι δύσκολο να συνεχίσει αν ο Τσους Ματέο παραμείνει στη θέση του".

Ολοκληρώνοντας το ρεπορτάζ του, ο Νάτσο Ντουκέ εξηγεί πως "στη Μαδρίτη θεωρούν ότι ο Χεζόνια έχει χαθεί. Μόνο κάτι ακραίο μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Το θετικό είναι ότι αν αποχωρήσει, θα υπάρχουν περισσότερα χρήματα για να προσφερθούν στον Ταβάρες, τον οποίο επίσης παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός μαζί με ομάδες από το NBA".

Ο Χεζόνια έχει 13 πόντους (54% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο, 93% στις βολές), 4.4 ριμπάουντ και 12.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 22:02 σε 27 αγώνες της φετινής EuroLeague. Έχει εννέα συμμετοχές στην αρχική πεντάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ