ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η MARCA αποκαλύπτει προτάσεις Παναθηναϊκού και άλλων δύο στον Πάμπλο Λάσο

Η MARCA αποκαλύπτει προτάσεις Παναθηναϊκού και άλλων δύο στον Πάμπλο Λάσο
INTIME SPORTS

Προτάσεις από Παναθηναϊκό, Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές έχει ο Πάμπλο Λάσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της MARCA.

Την ώρα που ο Εργκίν Αταμάν δηλώνει ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, για την οποία θα αποφασίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, η MARCA έρχεται για να αποκαλύψει ότι οι πράσινοι έχουν προχωρήσει και με τον Πάμπλο Λάσο ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από ακόμα δύο ομάδες της EuroLeague.

Σύμφωνα πάντα με το ισπανικό μέσο, η Μπάγερν Μονάχου θα αυξήσει τον προϋπολογισμό της με τη βοήθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, ενώ η Αναντολού Εφές έχει ήδη προσεγγίσει τον Ισπανό καθώς αντιλαμβάνεται ότι η εποχή Αταμάν φτάνει προς τι φινάλε της. Η MARCA υποστηρίζει ότι Βαυαροί και Τούρκοι βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, καθώς ο Λάσο θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες.

"Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος οργανισμός που έδειξε ενδιαφέρον σε συλλογικό επίπεδο, αμέσως μετά από το ενδιαφέρον της ομοσπονδίας του Ισραήλ. Οι πράσινοι έμειναν εκτός playoffs στη EuroLeague και του προσφέρουν λευκή επιταγή" αναφέρει μεταξύ άλλων η MARCA, η οποία εξηγεί λίγο μετά ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι θα αποχωρήσει από το Μόναχο επειδή η Μπάγερν θα μπει σε νέα εποχή και σε νέο γήπεδο, το SAP Garden των 12000 θεατών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ