ΜΑΛΑΓΑ

Η Μάλαγα άφησε το EuroCup και πάει Basketball Champions League

Ο Φώτης Κατσικάρης
Ο Φώτης Κατσικάρης EUROKINISSI

Σημαντική κίνηση από την Μάλαγα, η οποία αποφάσισε να κάνει πράξη τις σκέψεις της και να αφήσει το EuroCup, αποφασίζοντας την σεζόν 2021/22 να αγωνιστεί στο Basketball Champions League.

Αυτό που ξεκίνησε ως σκέψη, έγινε τελικά πραγματικότητα. Όπως ενημέρωσε η Μάλαγα και αναπαρήγαγαν τα ΜΜΕ της περιοχής η ο σύλλογος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το Basketball Champions League, αφήνοντας το EuroCup.

Η Μάλαγα είχε διορία μέχρι και σήμερα (11/6) να δεχθεί το τριετές συμβόλαιο που της πρότεινε η EuroLeague Basketball. Το Δ.Σ της ομάδας ωστόσο αποφάσισε ότι ήταν προς καλύτερο συμφέρον της να επιλέξει το BCL, με την FIBA να πετυχαίνει ένα καίριο χτύπημα, αφού η ισπανική ομάδα βρισκόταν εδώ και μια 20ετία υπό την σκεπή της EuroLeague Basketball.

Συγκεκριμένα, η Μάλαγα αγωνίστηκε σταθερά στην EuroLeague από το 2002 έως και το 2016 και την σεζόν 2017/18, για να αγωνιστεί - και να κατακτήσει - το EuroCup την σεζόν 2016/17 και στην συνέχεια να συμμετάσχει στην ίδια διοργάνωση από το 2018 έως και το 2021.

TAGS ΜΑΛΑΓΑ BASKETBALL CH. LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ