ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι σκέφτεται επιστροφή Τάιους για να καλύψει το κενό του Ζίζιτς

Ο Άλεξ Τάιους με την φανέλα της Μακάμπι
Ο Άλεξ Τάιους με την φανέλα της Μακάμπι INTIME

Με τον Άντε Ζίζιτς να αναμένεται να μείνει 1.5 εκτός δράσης, η Μακάμπι εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί σε έναν παλιό γνώριμο, τον Άλεξ Τάιους, για να καλύψει το κενό του.

Ο Άλεξ Τάιους (33 χρονών, 2.04 μέτρα) είναι πιθανό να ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία του στην Μακάμπι. Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος Ρόι Κόεν, αναφέροντας ότι η "ομάδα του λαού" εξετάζει ξανά την περίπτωσή του.

Ο λόγος που η Μακάμπι ενδέχεται να στραφεί ξανά στον Τάιους δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Άντε Ζίζιτς, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 6 εβδομάδες λόγω τραυματισμού, με την πρωταθλήτρια Ισραήλ να σκέφτεται να σταθεί σε ένα πρόσωπο που γνωρίζει την ομάδα.

Ο Τάιους έχει κάνει δύο διαφορετικά περάσματα από την Μακάμπι. Αρχικά την διετία 2013-2015 και ακολούθως την διετία 2017-2019. Την περσινή σεζόν την μοίρασε ανάμεσα στην Γαλατάσαραϊ και την Ρεάλ, κλείνοντας την χρονιά με την φανέλα των Μαδριλένων, έχοντας 5.6 πόντους και 2.6 ριμπάουντ μέσο οόρο σε 14 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ