ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι προσπαθεί να εντοπίσει τον οπαδό που χτύπησε τον Ονουάκου στον τρίτο τελικό του Ισραήλ

Η Μακάμπι προσπαθεί να εντοπίσει τον οπαδό που χτύπησε τον Ονουάκου στον τρίτο τελικό του Ισραήλ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε πως ο οπαδός που χτύπησε τον Τσινάνου Ονουάκου στον τρίτο τελικό του Ισραήλ, δεν είναι από εκείνους που είναι εγγεγραμμένοι και πως γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό με τον οπαδό που χτύπησε τον Τσινάνου Ονουάκου στο Game 3 των τελικών του πρωταθλήματος Ισραήλ καταδίκασε η Μακάμπι, η οποία τόνισε πως έχει ξεκινήσει διαδικασία προκειμένου να τον εντοπίσει και να του απαγορεύεσει την είσοδο στο γήπεδό της.

"Ο οπαδός που ενεπλάκη στο περιστατικό με τον σέντερ της Χάποελ Τελ Αβίβ, Τσινάνου Ονουάκο, καθώς εκείνος έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο, είναι άγνωστος σε εμάς και δεν είναι από τους κατόχους διαρκείας και εγγεγραμμένους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλιώς η εγγραφή του θα είχε αρθεί αμέσως.

Οι οπαδοί δεν πρέπει να αγγίζουν τους παίκτες και καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό που συνέβη. Η Μακάμπι κάνει προσπάθειες να εντοπίσει τον εμπλεκόμενο οπαδό, προκειμένου να τον μπλοκάρει από το σύστημα και να μην μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια στο μέλλον", ανέφερε αναλυτικά η ομάδα του λαού σε ανακοίνωσή της.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ