ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι γκέλαρε στην παράταση απέναντι στην Μπνέι Χερτζέλιγια

Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι EUROKINISSI

Γκέλαρε απέναντι στην αντίπαλο του Περιστερίου, Μπνέι Χερτζέλιγια, μέσα στο Γιαντ Ελιάου η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας.

Πάνω που πήρε μια ανάσα στην EuroLeague υποτάσσοντας τη Βαλένθια, η Μακάμπι Τελ Αβίβ γκέλαρε κόντρα στην Μπνέι Χερτζέλιγια, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα (93-98) στην παράταση (85-85 κ.α), στο πλαίσιο αναμέτρησης για την 9η αγωνιστική της Winner League του Ισραήλ. 'Εκβαση καθόλου θετική για τον Όντετ Κάτας, αφού οι φήμες που τον θέλουν υπ' ατμόν έχουν κάνει ήδη την εμγάνισή τους.

Η αντίπαλος του Περιστερίου στο Basketball Champions League είχε για πρώτο σκόρερ τον Μαουρίς Κεμπ, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους (9/13 δίποντα, 11/11 βολές), μαζί με 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ άλλους 26 πόντους (4/8 δίποντα, 6/15 τρίποντα), μαζί με 7 ασίστ, προσέφερε ο Κρις Μπαμπ, άλλοτε παίκτης του Προμηθέα και αδερφός του Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ της Μπάγερν.

Από την ομάδα του λαού, που στερείται τις υπηρεσίες του τραυματία Γουέιντ Μπάλντουιν, ξεχώρισε ο Τζέιλεν Άνταμς με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ. Διψήφιοι ήταν ακόμα οι Νταρούν Χίλιαρντ και Ρόμαν Σόρκιν με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-21, 46-39, 69-62, 85-85 (κ.α), 93-98 (παρ.)

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ