ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι "έδεσε" στο Τελ Αβίβ τον Κοέν

Η Μακάμπι "έδεσε" στο Τελ Αβίβ τον Κοέν
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Τζέικ Κοέν έχει συνδέσει το όνομά του με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μία φανέλα που θα συνεχίσει να φοράει για δύο ακόμη σεζόν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την παραμονή του 32χρονου Ισραηλινο-αμερικανού ψηλού, Τζέικ Κοέν (1990, 2μ10) μέχρι το 2025.

Ο Κοέν, ο οποίος έχει κάνει πέρασμα και από την Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη (2015-16) έχει μοιράσει την επταετή έως τώρα θητεία του στα τρία (2013-15, 2017-20 και 2021 μέχρι σήμερα) και με την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, αναμένεται να συμπληρώσει εννέα σεζόν στον σύλλογο. Την περασμένη σεζόν στην EuroLeague, μέτρησε κατά μέσο όρο 3 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 12'11".

Ο προπονητής του, Όντετ Κάτας, δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του, τονίζοντας πως είναι σημαντικό κομμάτι της χημείας της ομάδας.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Μακάμπι ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τζέικ συνεχίζει μαζί μας. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι στην χημεία της ομάδας φέτος και είχε σημαντική συνεισφορά. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης που μεταφέρει την εμπειρία του και τις ικανότητές του και εκτός παρκέ".

Από την μεριά του ο Κοέν δήλωσε: "Το να είμαι παίκτης της Μακάμπι είναι μεγάλη τιμή στην καριέρα μου, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω με μία ομάδα που έχει γίνει η οικογένειά μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου , του staff, των ιδιοκτητών και των συμπαικτών μου την περασμένη χρονιά που το έκαναν εφικτό. Όταν έχεις ξεχωριστούς ανθρώπους γύρω σου, μπορείς να κάνεις ξεχωριστά πράγματα. Πάμε Μακάμπι!"

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ