ΕΥΡΩΠΗ

Η λιθουανική Γουλβς σκέφτεται να... μετακομίσει στο Ντουμπάι

Η λιθουανική Γουλβς σκέφτεται να... μετακομίσει στο Ντουμπάι
PRINTSCREEN

Τι σχέση έχει η λιθουανική Γουλβς με το Ντουμπάι; Οι σκέψεις του κλαμπ να... μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η ανάρτηση που τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μία ανάρτηση από τον λογαριασμό Dubai Media Office στο Twitter ήρθε να βάλει φωτιά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσίευση η λιθουανική Γουλβς, η οποία την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα παίξει για πρώτη φορά στο EuroCup, θα δίνει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της στο Ντουμπάι.

Στο συγκεκριμένο, δε, post εμφανίζονται τα δίδυμα αδέρφια Λαβρίνοβιτς, που είναι πρεσβευτές της Γουλβς, να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Dubai Sports Council.

Τέτοια ανακοίνωση δεν υπάρχει βέβαια πουθενά στο επίσημο site ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας του Κεστούτις Κεμζούρα, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά επί του θέματος το λιθουανικό site tv3.lt, πρόκεται για μελλοντικά πλάνα της Γουλβς, τα οποία δεν θα έχουν ισχύ την φετινή σεζόν.

Η σύνδεση με τον Ντουμπάι πάντως μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γκεντιμίνας Ζιεμέλις, ζει στο Ντουμπάι και έχει αρκετές επιχειρηματικές συνδιαλλαγές με τον αραβικό κόσμο.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ