FIBA WORLD CUP

Η Λι Γιουέρου έχασε το διαβατήριό της και ταυτόχρονα το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γερμανία

(AP Photo/Jeff Chiu)

Χωρίς τη Λι Γιουέρου θα παραταχθεί η Κίνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γερμανία καθώς η παίχτρια έχασε το διαβατήριό της.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η κινέζα παίκτρια, Λι Γιούερου, δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας της επειδή έχασε το διαβατήριο της.

Μάλιστα η ίδια δήλωνε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Kύπελλο, αλλά αυτή η απρόσμενη εξέλιξη της έκοψε τα φτερά.

“Ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένη και ανυπομονούσα να ενταχθώ ξανά στην εθνική ομάδα. Δυστυχώς, το διαβατήριό μου χάθηκε στο ταχυδρομείο και ακόμα δεν έχει βρεθεί. Όλο αυτό το διάστημα, όλοι μαζί δουλεύαμε σκληρά και εξερευνούσαμε κάθε πιθανή λύση, αλλά ίσως αυτή τη φορά μας έλειψε λίγο η τύχη”.

Η 2.01μ. ύψους σέντερ της Κίνας αποτέλεσε την κορυφαία σκόρερ της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

Η 27χρονη σέντερ ξεκίνησε την καριέρα της στο WNBA το 2022 με τους Σικάγο Σκάι, ενώ πλέον αγωνίζεται με του Ντάλας Γουίνγκς από τον Ιούνιο του 2025.

Το Παγκόσμιο Κύπελλό της Γερμανίας θα διεξαχθεί από τις 4 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου (4-13/9).

To story της Λι Γιουέρου στο Ιnstagram

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ