ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Η κόρη του Νίκου Γκάλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading με την Εθνική

Ο Νίκος Γκάλης στα επίσημα του Αλεξανδρείου
Ο Νίκος Γκάλης στα επίσημα του Αλεξανδρείου PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα, συμμετείχε με την Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading και με την ομάδα Jazz κατέλαβε την 5η θέση.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος με έξι ομάδες και δύο ζευγάρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2021, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας.

Η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα, ήταν ανάμεσα στις αθλήτριες του Εθνικής και με την ομάδα Jazz έφτασε στην 5η θέση. Άλλες ομάδες έφτασαν επίσης ψηλά. Η Ελλάδα μέτρησε τρεις 7ες θέσεις και την 9η, 10η και 11η θέση.

"Το cheerleading αποτελούσε κομμάτι του αμερικάνικου μπάσκετ, ώσπου εξελίχθηκε σε ένα αυτόνομο αγωνιστικό άθλημα και μάλιστα Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε και στην Ελλάδα και την έκανε να ξεχωρίσει με την κατάκτηση τόσο μεγάλων διακρίσεων" ανέφερε η κόρη του θρυλικού μπασκετμπολίστα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κόρη του Νίκου Γκάλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading με την Εθνική
Η Εθνική ομάδα cheerleading που κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα


S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ