BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Η Κλουζ ζει το ευρωπαϊκό της όνειρο και σπάει τα ρεκόρ προσέλευσης με 10.000 θεατές

Basketball Champions League: Η Κλουζ ζει το ευρωπαϊκό της όνειρο και σπάει τα ρεκόρ προσέλευσης με 10.000 θεατές
FIBA

Μεγάλες στιγμές ζει η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Κλουζ που βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκρισή της στο Final Four του Basketball Champions League, αποτελεί το καμάρι της πόλης και σπάει τα ρεκόρ προσέλευσης με 10.000 θεατές στο γήπεδο.

Η Κλουζ ζει το ευρωπαϊκό της όνειρο στο Basketball Champions League, ένα όνειρο που απέχει ένα βήμα από το Final Four της διοργάνωσης. Αποτελεί το καμάρι της πόλης και έχει καταφέρει να γίνει talk of the town για τους σωστούς λόγους, τις επιδόσεις της στο παρκέ.

Στα προημιτελικά κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ έζησε το ανεπανάληπτο. Είδε 10.000 φιλάθλους της ομάδας να δίνουν το "παρών", να γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο και να δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Η Κλουζ κέρδισε την αντίπαλό της με 76-73 και θέλει μία μόνο νίκη (εκτός έδρας) για να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της όνειρο.

Κατάμεστη η BTarena για λογαριασμό της Κλουζ
Κατάμεστη η BTarena για λογαριασμό της Κλουζ FIBA

Φυσικά οι παίκτες αποζημίωσαν τον κόσμο που τους υποστήριξε κάνοντας το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το κοινό αποθέωσε την ομάδα, δημιούργησε μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι και να απολαμβάνουν τις στιγμές.

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αυτό έκαναν οι 10.000 φίλοι της Κλουζ που γέμισαν τη BTarena γράφοντας νέο ρεκόρ προσέλευσης στη Ρουμανία. Πλέον οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου στις 12 Απριλίου, με την Κλουζ ωστόσο να είναι εκείνη που κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Ο κόσμος αποθέωσε με πανό την ομάδα της Κλουζ
Ο κόσμος αποθέωσε με πανό την ομάδα της Κλουζ FIBA
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ