ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμά τη μνήμη των δύο οπαδών της ομάδας, που έχασαν τη ζωή τους το 1991

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τους δύο οπαδούς της ομάδας, που έχασαν τη ζωή τους, επιστρέφοντας από την Αθήνα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο το 1991.

Μία ημέρα σαν σήμερα το 1991, δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους επιστρέφοντας από την Αθήνα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και η ασπρόμαυρη ΚΑΕ δεν τους ξεχνά, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα τοποθετήσει ειδική αναμνηστική πλάκα στο Παλατάκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ευθύμιος Λιάκας, 21 ετών

Κώστας Ντόλιας, 25 ετών

Έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νωρίς, πριν από 35 ακριβώς χρόνια. Στις 10 Απριλίου 1991, επιστρέφοντας από την Αθήνα και από τον τελικό Κυπέλλου Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Η μνήμη τους παραμένει ζωντανή. Και θα τιμάται κάθε χρόνο, ακόμη περισσότερο φέτος, στη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Υλοποιώντας την επιθυμία του Γιάννη Γεωργούση, ενός εκ των δύο επιζώντων της τραγικής εκείνης νύχτας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα τοποθετήσει σε εσωτερικό χώρο του PAOK Sports Arena, σε σημείο της κεντρικής εισόδου των φιλάθλων του ΠΑΟΚ (θύρα 18), ειδική αναμνηστική πλάκα.

Για να μην ξεχαστούν ποτέ.

Η φωτιά δεν μπορεί να αγγίξει την ψυχή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ