ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφιέρωσε το φετινό πρωτάθλημα στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Με μία ανακοίνωση λίγο μετά την νίκη στον 4ο τελικό επί του Λαυρίου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός αφιέρωσε τον φετινό τίτλο στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, αφού χθες (10/6) συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τον θάνατό του.

Ηταν 10 Ιουνίου 2018 όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από την ζωή. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ακριβώς τρία χρόνια αργότερα ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα επικρατώντας του Λαυρίου με 3-1 στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Οι συνειρμοί ήταν λογικό να γίνουν αμέσως για πολύ κόσμο. Και οι "πράσινοι" δεν γινόταν να μην σταθούν στον συμβολισμό αυτού του γεγονότος, αφιερώνοντας με ανακοίνωσή τους το φετινό πρωτάθλημα στον θρυλικό παράγοντας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, στις 10 Ιουνίου του 2018, ο Ιστορικός Ηγέτης του Παναθηναϊκού μας, ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος, κίνησε για τον Παράδεισο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αφιερώνει το 40ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της και το φετινό νταμπλ στη μνήμη του Πατριάρχη του Συλλόγου μας.

Του ανθρώπου που έκανε πράξη τα όνειρά μας και γαλούχησε γενιές Παναθηναϊκών με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας.

Δεν τον ξεχνάμε και ούτε πρόκειται να τον ξεχάσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ζει και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ