ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Στέβαν Γέλοβατς διακομίζεται στην Σερβία

Ο Στέβαν Γέλοβατς
Ο Στέβαν Γέλοβατς PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Με ένα λιτό tweet, η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (2/12) πως ο Στέβαν Γέλοβατς διακομίζεται στην πατρίδα του, μετά από απόφαση της οικογένειάς του.

Από το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, από τη στιγμή που κατέρρευσε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, μέχρι και σήμερα ο Στέβαν Γέλοβατς δίνει μια τεράστια μάχη για να νικήσει τα προγνωστικά. Αυτά τα προγνωστικά που είναι εναντίον του, αλλά ο οργανισμός του θέλει να τα νικήσει. Όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (2/12) η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Σέρβος φόργουορντ αποχωρεί από την Ελλάδα για να γυρίσει στην πατρίδα του, μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αττικής.

"Η ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι ο αθλητής μας, Στέβαν Γέλοβατς, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, διακομίζεται σήμερα στην πατρίδα του" αναφέρουν οι κιτρινόμαυροι, χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή κατάστασή του. Ο έμπειρος αθλητής βρισκόταν σε καταστολή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό του, όπως και σύσσωμη η ομάδα στην οποία μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ