GAME NIGHT

Η ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο Disney+ και στη Game Night

Η ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο Disney+ και στη Game Night

Στην Game Night της Τρίτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Χάρη Σταύρου συζήτησαν για την ταινία "Άνοδος: η ιστορία των Αντετοκούνμπο" που μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά στο Disney+.

Λίγες ημέρες μετά από το launch του Disney+ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα της ταινίας "Άνοδος: η ιστορία των Αντετοκούνμπο" στη νέα streaming πλατφόρμα.

Η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα και είναι βασισμένη στη θριαμβευτική, πραγματική ιστορία της οικογένειας που έφερε στον κόσμο, την πρώτη τριάδα αδελφών που έγιναν πρωταθλητές του NBA – τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks, και τον Κώστα Αντετοκούνμπο των Los Angeles Lakers, καθώς και τον μικρότερο αδελφό τους Alex.

Ο Χάρης Σταύρου βρέθηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας στα Σεπόλια, στο γήπεδο όπου ξεκίνησαν όλα και μετέφερε στην Game Night της Τρίτης (5/7) και στον Παντελή Βλαχόπουλο, όλα όσα βίωσε τη βραδιά εκείνη, πώς έζησε την προβολή ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα streaming πλατφόρμα, Disney+ και το πρωτότυπο περιεχόμενό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Game Night:

Στην ταινία "Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο" πρωταγωνιστούν οι Dayo Okeniyi, Yetide Badaki, Manish Dayal, Taylor Nichols, Ral Agada και Uche Agada. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Akin Omotoso (Vaya), με το σενάριο του Arash Amel (Ο Δικός της Πόλεμος) και σε παραγωγή του Bernie Goldmann (300). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Douglas S. Jones αποτέλεσαν executive producers της ταινίας.

TAGS GAME NIGHT ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ