ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Ισπανία κατέθεσε υποψηφιότητα για τη διοργάνωση προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Βαλένθια

Η Ισπανία κατέθεσε υποψηφιότητα για τη διοργάνωση προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Βαλένθια
FIBA.BASKETBALL

Η Ισπανία θέλει να γίνει μία εκ των τεσσάρων χωρών που θα φιλοξενήσουν όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά της για την διεξαγωγή του στην Βαλένθια στις 2-7 Ιουλίου του 2024.

Η Ισπανία φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μία από τις τέσσερις χώρες που θα διοργανώσουν προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, θέτοντας υποψηφιότητα για να το φιλοξενήσει στην Βαλένθια.

Τα προολυμπιακά τουρνουά είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν από τις 2 έως της 7 Ιουλίου, με το κόστος να ανέρχεται στα 2.3 εκατομμύρια ευρώ και το συνολικό ποσό να μπορεί να αγγίξει τα 2.7 εκατομμύρια.

Η επιθυμία της ισπανικής ομοσπονδίας για να φέρει το ένα τουρνουά στην Ιβηρική Χερσόνησο μετουσιώθηκε σε πράξη, καθώς ανακοίνωσε πως παρουσίασε την υποψηφιότητά της.

Το διακύβευμα αναμφίβολα είναι πολύ σημαντικό, καθώς μέσα από τα προολυμπιακά τουρνουά θα προκύψουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα έχει καταθέσει αίτημα για να διοργανώσει προολυμπιακό τουρνουά και να διεκδικήσει εντός έδρας την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ