EUROLEAGUE

Η ισοφάριση του "Μήτσου" στο ΝΟ 2

Real Madrid's Montenegro forward Nikola Mirotic (L) vies with Lottomatica Roma's French center Ali Traore during the Euroleague basketball match Real Madrid vs Lottomatica Roma on December 9, 2010 at the Caja Magica hall in Madrid.    AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU (Photo credit should read PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Montenegro forward Nikola Mirotic (L) vies with Lottomatica Roma's French center Ali Traore during the Euroleague basketball match Real Madrid vs Lottomatica Roma on December 9, 2010 at the Caja Magica hall in Madrid. AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU (Photo credit should read PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας επέλεξαν τις καλύτερες φάσεις που έγιναν στα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και το καλάθι με το οποίο ο Διαμαντίδης έστειλε το ματς του Παναθηναϊκού στην παράταση βρίσκεται στο ΝΟ 2

Το καλάθι με το οποίο ισοφαρίζει σε 79-79 το ματς του Παναθηναϊκού ο Διαμαντίδης στέλνοντάς το στην παράταση έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά τελικά δεν βρέθηκε στην κορυφή.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται μία φάση από το ματς της Μακάμπι με την Παρτίζαν. Οι Σέρβοι κόβουν τον Σχορτσανίτη και στην επίθεση φεύγουν στον αιφνιδιασμό καρφώνοντας την μπάλα με τον Γκιστ να... ίπταται.

Ανάμεσα στις καλύτερες φάσεις, υπάρχουν καρφώματα του Βάσκεθ και Φίσερ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα αλλά και ένα εκπληκτικό καλάθι του Γκίντενς ο οποίος στέλνει την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι ενώ πέφτει κάτω.

Δείτε το βίντεο με τις 10 καλύτερες φάσεις της 8ης αγωνιστικής:

Δείτε επίσης το βίντεο με την ανασκόπηση των αγώνων που έγιναν την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ