STOIXIMAN GBL

Η ιδιαίτερη 17η αγωνιστική

INTIME SPORTS

Εκ των έξι ματς που θα διεξαχθούν σήμερα (18/2), για την 17η αγωνιστική της ΣΚΡΑTΣ Basket League, τρία έχουν μια... ιδιαίτερη ιστορία από πίσω τους. Δείτε τι πρόκειται να συμβεί.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη ΣΚΡΑTΣ Basket League, περιλαμβάνει την πρώτη συνάντηση του Απόλλωνα με την Κηφισιά, μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου , που θα τον λέγατε και επεισοδιακό . Από εκεί και πέρα, για δεύτερη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος ο Σούλης Μαρκόπουλος, με τον γιο του Χάρη , ενώ ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί, σε ματς ζωής ή θανάτου, το Ρέθυμνο.

Τα έξι από τα επτά παιχνίδια της ημέρας, θα διεξαχθούν σήμερα (18/2), ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (19/2) με τη συνάντηση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/2

17.00 Κόροιβος – ΠΑΟΚ (NS2 & HD/Λ.π.Λ.)

17.00 Κολοσσός – Πανελευσινιακός (NS2 & HD/Λ.π.Λ.)

17.00 Απόλλων Π. – Κηφισιά (NS2 & HD/Λ.π.Λ.)

17.00 Άρης – ΚΑΟΔ (NS2 & HD/Λ.π.Λ.)

17.00 Πανιώνιος – Ρέθυμνο (NS3/NS2 & 2HD/Λ.π.Λ.)

19.00 Παναθηναϊκός – Τρίκαλα (NS3 LIVE)

ΠΕΜΠΤΗ 19/2

17.30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (OTE SPORT3 / HD)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ