Η φωτογραφία του Μπαρτζώκα με τον Λέοναρντ: “Ο σεβασμός αναγνωρίζει τον σεβασμό”

Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν προσκεκλημένος του Κόρι Τζόσεφ στο Game 3 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού και τον υποδέχθηκε στο ΣΕΦ ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Καουάι Λέοναρντ έζησε από πρώτο χέρι την εμπειρία ενός ελληνικού τελικού και του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, όντας καλεσμένος του Κόρι Τζόσεφ.
Τον σπουδαίο σταρ του NBA υποδέχθηκε στο φαληρικό στάδιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Μάλιστα, οι δύο άνδρες έβγαλαν και μία φωτογραφία μαζί, την οποία ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media.
Ο Ολυμπιακός συνόδευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με την εξής λεζάντα: “Ο σεβασμός αναγνωρίζει τον σεβασμό”, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε την εξής δήλωση για τον σπουδαίο Αμερικανό μπασκετμπολίστα: “Ήταν τιμή μας να σας καλωσορίσουμε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και να μάθουμε ότι είστε υποστηρικτής της ομάδας μας!”